Blog

 1. De laatste nieuwe trend bij zowel jongeren als volwassen: fotografie. Tot voor kort een job of passie die enkel professionals konden uitvoeren, tegenwoordig zijn steeds meer mensen gefascineerd door hun fototoestel. De tijd van de oude Polaroidtoestellen is niet meer. Voortaan heeft iedereen een hypermodern digitaal toestel. Boven mogen we niet vergeten dat ook de laatste nieuwe Smartphones voorzien zijn van een camera waar vroeger enkel de toppers in hun vak van mochten dromen.

  3 jr, 9 maanden en 13 dagen geleden
 2. Mocht je van plan zijn een dierenverzekering voor je hond of kat af te sluiten, kijk dan ook eens naar de vergoeding voor tandheelkundige kosten. Een gezond gebit is belangrijk voor de gezondheid van het dier. Je kunt er preventief zorgen voor een schoon en gezond gebit door het dagelijks te poetsen of de aanschaf van speciaal voer. Soms moet de dierenarts echter mondheelkundige ingrepen verrichten en die kosten kunnen aardig oplopen.

  6 jr, 7 maanden en 13 dagen geleden
 3. Het Europees Parlement heeft vorig jaar plannen gemaakt met betrekking tot het Europese Landbouwbeleid na 2013. Het Parlement hoopt daarmee te bereiken dat problemen als klimaatverandering, voedselveiligheid en voedselkwaliteit beter kunnen worden aangepakt. Centraal staat daarbij ook dat de boeren een beter bestaan moet worden gewaarborgd.

  6 jr, 7 maanden en 13 dagen geleden
 4. Wie wat bewaart, kan heel wat geld binnenhalen. Oude stripboeken kunnen je een miljonair maken. Dat blijkt wel uit de online verkoop op de veilingsite ComicConnect. Er werd online het stripblad Amazing Fantazy van Spiderman voor niet minder dan 1,1 miljoen dollar verkocht. In euro’s is dat 720.000 euro.

  6 jr, 7 maanden en 14 dagen geleden
 5. Tijdens de Doha sieraden en horloges tentoonstelling (gehouden op 15 februari tot en met 20 februari 2011 in het Doha Exhibition Center in Qatar)) konden bezoekers zich vergapen aan een indrukwekkend handtasje in de vorm van een hart, overladen met 4517 diamanten.

  6 jr, 7 maanden en 15 dagen geleden
 6. Wetenschappers aan de Universiteit van Tilburg hebben vrijdag bekend gemaakt dat mensen die rode kleding dragen meer bereiken op gebied van zaken doen en onderhandelen. Het succes van de kleur rood kan zowel bij aankoop als verkoop een positieve bijdrage leveren.

  6 jr, 7 maanden en 15 dagen geleden
 7. Er waren minder bezoekers op de HISWA Amsterdam Boat Show 2011 in vergelijking tot het vorige jaar. De organisatie van de HISWA wijt het aan de late voorjaarsvakantie van het zuiden van ons land.

  6 jr, 7 maanden en 16 dagen geleden
 8. Woensdag publiceerden Britse wetenschappers van de Schotse Universiteit van Edinburgh een artikel over speeddating, een manier om op een snelle manier een partner te ontmoeten. Bij speeddating wordt een groot aantal singles bij elkaar gebracht. Zij krijgen enkele minuten de gelegenheid een andere single te spreken. Binnen die minuten moeten besloten worden of er een volgende date met de ander in zit of niet. Het speeddaten worden op meerdere locaties door relatiebureaus georganiseerd.

  6 jr, 7 maanden en 17 dagen geleden
 9. Vandaag heeft de Harvard Medical School de resultaten van een onderzoek gepubliceerd naar de samenhang tussen slapeloosheid en het gebruik van laptops, gsm en televisie. Internetten vlak voor het slapen gaan, is bijzonder slecht voor de nachtrust concludeert woordvoerder Charles Czeisler.

  6 jr, 7 maanden en 17 dagen geleden
 10. De website Singlesites heeft begin dit jaar een opmerkelijke conclusie getrokken uit een enquête die zij gehouden heeft. Ruim 750 singles deden mee aan het onderzoek. Deze groep bestond voor 40 procent uit vrouwen en voor 60 procent uit mannen.

  6 jr, 7 maanden en 19 dagen geleden
 11. In februari zijn er drie bijna keer zoveel auto’s verkocht. De auto’s in de goedkopere prijsklassen, waaronder Fiat en Skoda verkochten naar verhouding het meest. Toyota en Ford deden het de eerste twee maanden van dit jaar minder goed. Vorig jaar behoorden ze tot de populairste merken, maar de recente ontwikkeling heeft ze naar een mindere positie gebracht.

  6 jr, 7 maanden en 19 dagen geleden
 12. Eind 2010 verscheen er een bericht op het nieuws dat onze huisdieren te dik worden. In ons land zou 40 procent van de huisdieren aan alarmerend overgewicht leiden. In Amerika worden de huisdieren nog vetter gemest. Uit een recent onderzoek blijkt dat 53 procent van de katten obesitas heeft. Honden zijn er nog slechter aan toe. Niet minder dan 55 procent van de Amerikaanse honden is te dik.

  6 jr, 7 maanden en 20 dagen geleden
 13. Tijdens de laatste modedagen in Parijs is gebleken dat het modebeeld in het najaar en de winter dit jaar bestaat uit veel bont. Modeontwerpers als Prada, Burberry, Gaultier en Yves Saint Laurant schromen niet terug voor het veelvuldig gebruik van de lederen of knuffelzachte velletjes van de python, konijn, vos en andere dierensoorten.

  6 jr, 7 maanden en 20 dagen geleden
 14. Dat de ontwikkelingen op het gebied van cosmetische chirurgie niet stil staan, bewijst wel de laatste trend op het gebied van de wenkbrauwtransplantatie. De ingreep wordt gedaan om mooie, volle wenkbrauwen te verkrijgen. De trend is overgewaaid uit de Verenigde Staten, maar wenkbrauwtransplantaties worden nu ook steeds populairder in ons land.

  6 jr, 7 maanden en 21 dagen geleden
 15. De meeste relaties waarbij de vrouw knapper is dan de man, zijn volgens de Daily Mail gedoemd te mislukken. De krant schrijft dit naar aanleiding van een onderzoek, uitgevoerd door wetenschappers aan de Universiteit van Stirling, Chester en Liverpool. Voor het onderzoek zijn foto’s genomen van ruim 100 koppels. De mannen en vrouwen op de foto’s kregen allen een cijfer voor hun uiterlijk. Sommige relaties waren nog vers, andere koppels waren al jarenlang samen. Volgens de onderzoekers is de knappe vrouw zich er bewust van dat ze een man voor het uitkiezen heeft.

  6 jr, 7 maanden en 21 dagen geleden