Modeltreinen zoekertjes

In de rubriek Verzamelen en Hobby Modeltreinen staan nieuwe of 2dehands artikelen ook kan het zijn dat er een dienst word aangeboden. Plaats zelf ook een zoekertje in de rubriek Verzamelen en Hobby Modeltreinen nieuw, tweedehands of diensten het mag allemaal. Te koop aangeboden is een tekst die al eeuwen word gebruikt om iets te verkopen en nog steeds succesvol.

 1. € 40,-

  Locomotief met onderstel van metaal en Digital-decoder. 1 as aangedreven, antislipbanden; Geen OKT. Als nieuw. Met originele handleiding. Weinig gelopen.

  Gent 1 maand en 22 dagen geleden
 2. € 2.000,-

  volledige treinbaan marklin alles opgeborgen wegens plaatsgebrek winkelwaarde 3200euro

  Westrozebeke 1 jr, 8 maanden en 9 dagen geleden
 3. € 6,-

  Modelspoorevenement in de Hanzehal te Zutphen (NL). In het weekend van 19/20 DECEMBER 2015 is het weer zover; de treinenbeurs in de Hanzehal. Een gezellige beurs waar jong en oud zich kan vermaken.

  1 jr, 9 maanden en 9 dagen geleden
 4. € 265,-

  Deze Silhouette Cameo 2 plotter is uiteraard splinternieuw Wordt GRATIS Bezorgd,maar kan ook worden opgehaald in onze winkel in ZAANDAM. De Cameo 2 wordt uiteraard geleverd in ongeopende doos met N

  Zaandam 2 jr en 7 dagen geleden
 5. € 100,-

  Nog rijdende locs + wagons Märklin Faller modelbouw huisjes (stad).

  Hasselt 2 jr, 5 maanden en 26 dagen geleden
 6. € 0,-

  Verzamelen en Hobby > Modeltreinen KENMERKEN: - Conditie: Gebruikt - Levering: Ophalen of Verzenden OMSCHRIJVING: (D)AANgeboden: Veiling van een collectie modeltreinen uit n

  Turnhout 2 jr, 6 maanden en 15 dagen geleden