Help / FAQ


Algemeen
Op deze online-marktplaats kunt u gratis zoekertjes plaatsen en lezen. Dagelijks worden er vele nieuwe zoekertjes geplaatst, dus kijk snel rond of er iets voor u te koop is.
Heel veel succes op deze gratis marktplaats!

Zoekertjes plaatsen
1. Kies in het menu voor zoekertje plaatsen
2. Kies de rubriek en subrubriek. Vul tevens uw e-mailadres en gegevens in
3. Vul daarna de titel, tekst en éénmalig uw gegevens in. Voeg tevens tot 8 foto's toe
4. Bij de volgende stap krijgt u een mailtje in de mailbox. Klik in het mailtje op de link om uw zoekertje te bevestigen
5. In de e-mail staat tevens uw wachtwoord. Log hiermee in een plaats zoekertjes snel achter elkaar
binnen enkele minuten staat uw zoekertje online. Zorg dat u gegevens bij de hand heeft, zoals uw emailadres en enkele foto's
Ja, het plaatsen van een gewone zoekertje is helemaal gratis. Wel kunt u gebruik maken van promotiemiddelen, door Klikpunten te kopen. Echter is dit nooit verplicht. In elke rubriek kunt u gratis een zoekertje plaatsen.
U mag een onbeperkt aantal zoekertjes plaatsen. Wel moet de titel en de tekst steeds uniek zijn. Ook dubbelen in verschillende rubrieken zijn niet toegestaan.
Omdat wij elke zoekertje één voor één goedkeuren, weigeren wij dubbele zoekertjes waar mogelijk.
Nee, elke zoekertje hoeft u maar éénmaal te plaatsen. Via de rubrieken-lijsten, zoekmachine en google wordt uw zoekertje toch wel gevonden.
Geef ons even de tijd om uw zoekertje te keuren, daarna staat de zoekertje direct live. Zorg er tevens voor dat u de zoekertje heeft geactiveerd, via het linkje in de e-mail.
Dit laatste hoeft alleen de eerste keer.
De zoekertje blijft één jaar staan, tenzij u deze zelf hebt verwijderd. Een aantal keer per jaar attenderen wij u erop dat de zoekertje nog on-line staat, zorg ervoor dat de zoekertje weer wordt verwijderd als dit nodig is.

Link plaatsen
U kunt een tekstlink plaatsen naar uw website. Dit is een direct link, rechtstreeks naar uw website. U heeft 2 regels om uw website te beschrijven.
Deze tekstlink wordt bovenaan de hoofdrubriek geplaatst, of bovenaan elke subrubriek (inclusief zoekertje-detailpagina).
Ja, de bezoekers gaan rechtstreeks naar de pagina die u heeft opgegeven. De bezoekers komen op uw website en kunnen dus bijvoorbeeld direct een aankoop doen op uw website.
Ja, een tekstlink helpt uw positie in zoekmachines als Google. U kunt kiezen voor een 'Normale Tekstlink' of een 'SEO Ranking Link'. De 'SEO Ranking Link', hoewel de duurdere optie, geeft uw website een extra boost in zoekmachines.
In enkele stappen heeft u een link aangemaakt. Ga hiervoor in het menu naar 'Mijn links' en klik op 'Link toevoegen'.
Na het aanmaken van een link, kunt u direct betalen. Een betaling is altijd éénmalig en verplicht u verder tot niets.
Ja, bij elke aankoop krijgt u een btw-bon in de vorm van een factuur. Deze factuur wordt opgeslagen in uw account onder: 'Mijn facturen' en zijn vervolgens altijd te downloaden.
Ja. Als de periode van uw plaatsing is verlopen, krijgt u van ons een e-mail als herinnering. U heeft dan de mogelijkheid om opnieuw te betalen voor een volgende periode. Omdat u vooraf/prepaid betaald voor een bepaalde periode, zit u nergens aan vast.
Ja. Ook onze mobiele websites nemen de tekstlinks over. Binnenkort kunt u tevens een andere link opgeven van uw mobiele website, mocht dit nodig zijn.

Promoten
- Link vermelding en doorklik naar uw website
- Topadvertentie, de zoekertje is 7 dagen zichtbaar bovenaan de pagina.
In het menu kiest u voor 'Klikpunten opwaarderen'. Via deze pagina kunt u direct Klikpunten aankopen via alle mogelijke betaalmethodes als iDeal, Paypal en Creditcard. Na betaling kunt u direct aan de slag met de klikpunten. Een betaling is altijd éénmalig en verplicht u verder tot niets.
Bij het aanmaken van uw zoekertje, worden onderin de promotiemiddelen opgenoemd. Hier kunt u er één of meer kiezen.
Pas uw zoekertje aan via 'Mijn zoekertjes' -> Aanpassen. Kies onderin voor de promotiemiddelen.
In het menu kiest u voor 'Klikpunten opwaarderen', zoals hierboven genoemd. Een betaling is altijd éénmalig en verplicht u verder tot niets.
Ja, bij elke aankoop krijgt u een btw-bon in de vorm van een factuur. Deze factuur wordt opgeslagen in uw account onder: 'Mijn facturen' en zijn vervolgens altijd te downloaden.

Zoekertje-beheer
Log in via 'Inloggen' in het menu. Daarna kunt u via 'Mijn zoekertjes' uw zoekertjes zien, gebruik het linkje 'aanpassen' om één voor één uw zoekertjes aan te passen.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Daarna kunt u via 'Mijn zoekertjes' uw zoekertjes zien, gebruik het linkje 'foto's aanpassen' of 'foto toevoegen'. Via de blauwe knop 'Foto's toevoegen' kunt u één of meerdere foto's tegelijk toevoegen aan uw zoekertje.
Tevens ziet u het overzicht van uw foto's. Via het linkje 'verwijderen' kunt u foto's ook weer weghalen.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Daarna kunt u via 'Mijn zoekertjes' uw zoekertjes zien, gebruik het linkje 'verwijderen' om één voor één uw zoekertjes te verwijderen.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Daarna kunt u via 'Mijn zoekertjes' uw zoekertjes zien. Klik op de titel om de gehele zoekertje te zien.
Om de paar weken krijg u een e-mail met hierin de mogelijkheid om de zoekertjes omhoog te plaatsen. Vervolgens ontvangt u nog vier keer een mailtje hierover, verspreid over het jaar. Tevens kunt u via 'mijn zoekertjes' uw zoekertjes omhoog plaatsen.
Het omhoog plaatsen van uw zoekertje kost 25 Klikpunten, u koopt al 250 klikpunten voor 12,95 inclusief btw.

Inloggen
Vul bij inloggen alleen uw e-mailadres in en klik op het linkje 'Wachtwoord vergeten'
Het aanmaken van een account is niet verplicht, dit gebeurt automatisch bij het plaatsen van een zoekertje. Als u wilt kunt u toch een account aanmaken, op de inlog pagina.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Ga daarna naar 'Mijn gegevens' voor uw gegevens. Gebruik het vinkje 'adreswijziging doorvoeren in alle zoekertjes' om wijzigingen direct door te voeren.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Ga daarna naar 'Mijn wachtwoord' voor uw wachtwoord.

Helpdesk